Eigendom

De ring weet raad is een concept van Elise Luiten. Alle uitgaven (zowel vormgeving als inhoud) zijn auteursrechtelijk beschermd. Ze zijn bestemd voor eigen gebruik van de koper en niet voor commerciële doeleinden © De ring weet raad. We vinden het natuurlijk leuk als je jouw enthousiasme wilt delen met collega’s, maar neem bij twijfel altijd contact op met de uitgever:

Elise Luiten
06 33039233
info@deringweetraad.nl

Verzending

Wij verzenden ‘de ring weet raad’ alleen binnen Nederland en België. Ons streven is om de ring altijd binnen 48 uur bij het postkantoor aan te bieden. We garanderen een levering binnen vijf werkdagen. Indien dit door omstandig bij wijze van uitzondering toch niet lukt, zullen we je hierover per mail informeren. Een mogelijke reden hiervoor kan bijvoorbeeld zijn dat de ring niet voorradig is, of dat de post vertraagd is.

Retourbeleid

Wij geven het recht de bestelling van ‘de ring weet raad’ tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden per email aan te melden om te annuleren. Na annulering is er nogmaals 14 dagen de tijd om het kaartspel naar ons retour te sturen. We vragen je om hiervoor wel altijd eerst per email contact op met Elise Luiten via
info@deringweetraad.nl Vermeld hierbij je naam en het verzendadres.

Enkel in originele en goede staat kan ‘de ring weet raad’ worden geretourneerd. De ring mag dus niet gebruikt of beschadigd zijn. Stuur de ring in de originele staat met eenzelfde soort verpakking retour naar:

De ring weet raad t.a.v. Elise Luiten
Parklaan 50
2011KX Haarlem

Terugstorting

Het volledig betaalde aankoopbedrag van de ring (inclusief verzendkosten) wordt gecrediteerd. De kosten voor het retour sturen van het afleveradres naar de ring weet raad zijn voor eigen rekening. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten. Voorwaarde voor het terugstorten is dat de ring in goede staat (zoals boven omschreven) retour ontvangen is.